Endometriózis Magyarország

Endometriózis - orvos válaszol a kérdéseitekre | HeyJulie vlogja

2019. március 03. - cskbr

 

Nagy köszönet jár HeyJulie-nak, aki ebben a hónapban kiemelt figyelmet szentel a közösségi médiában a női egészséggel kapcsolatos témáknak, azon belül pedig az endometriózisnak. Az alábbi videóban Dr. Bokor Attilával (szülész-nőgyógyász, egyetemi adjunktus, laparoscopos csoportvezető, Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Baross utcai telephely, MedEnd) és Adrienn Salamon-nal ("Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány elnöke) beszélgetnek a betegségről. A videóban is elhangzik, de nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy a fájdalmas menstruáció nem normális!

Minden második nő, akinek fájdalmas a menstruációja, endometriózisban szenved. Ha érintett lehetsz, ismersz valakit, aki lehet, vagy csak úgy, mert dolgokat tudni menő....

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9314665493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása