Endometriózis Magyarország

#színeskihívás

2020. június 01. - cskbr

szineskihivas_1.pngAz endometriózisban érintettek számára a kihívás szó nem feltétlenül társul vicces vagy jó dolgokkal. Ezért arra gondoltunk, hogy erre rácáfolunk és hozunk nektek egy olyan kihívást, ami kicsit kikapcsol benneteket és jobb kedvre derültök! Az alapítvány kreatív csapata azt tervezi, hogy használni fogja az általa kiválasztott rajzokat a kommunikációban a tabuk ledöntésére, az endometriózissal kapcsolatos edukáció során.

A kihívás egyszerű:
- nyomtasd ki ezt a színezőt: https://bit.ly/36Q9FRY VAGY 
- használd az online színezőt: https://bit.ly/2ZSFSXb
- színezd ki kedved, hangulatod szerint
- fotózd le / töltsd le a kész alkotást 
- oszd meg Instagramon és használd a #színeskihívás hashtaget

Ne feledd, a vizualizáció és a pozitív gondolatok jó hatással vannak az egészségre. A színezőre úgy tekints, mintha most te alkothatnád meg a benti világodat olyannak, amilyenre vágysz. Próbáld ki velünk a színezés, a pozitív vizualizáció gyógyító erejét!

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr115733414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása