Endometriózis Magyarország

EuroEndoCert minősítést kapott a MedEnd intézet - Dr. Bokor Attila

2020. szeptember 27. - cskbr

Betegként számos érvet figyelembe veszünk, amikor orvost választunk: az orvos „híre”, ajánlások, fizikai közelsége, elérhetősége, a kommunikációja, az ára. Bármilyen betegségben is szenvedünk, páciensként elsőrendű szempont, hogy olyan szakember kezeljen, aki szakmailag jártas, tapasztalt, akire nyugodt szívvel rábízhatjuk magunkat, aki egy arra minden szempontból érdemes rendelőben fogad bennünket.

Első magyar központként a MedEnd (Meddőségi és Endometriózis) Intézet teljesítette azon szigorú szakmai feltételeket, mely a nemzetközi szinten is elismert, minősített endometriózis centrum akkreditációhoz szükséges.

Így az olyan világszerte ismert külföldi egészségügyi intézmények után, mint a bécsi AKH vagy a berlini Charité, 2020. márciusától már Magyarországon is elismerten a nemzetközi szakmai irányelveknek megfelelő és európai szintű ellátásban részesülhetnek az érintettek.

MedEnd intézet: 
http://www.medend.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3216217560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása