Endometriózis Magyarország

Lucy elstartolt!

2019. október 28. - cskbr

A Lucy alkalmazás a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnáziumban mutatkozott be elsőként.

img_5733.jpeg

A rendhagyó órán a Női Egészségért Alapítvány elnöke, Adrienn Salamon köszöntötte a fiatal lányokat. Dr. Bokor Attila endometriózis specialista, szülész- nőgyógyász, és Cserháti-Herold Janka a Hormonmentes.hu alapítója, termékenységtudat szakértő és Youtuber, Tóth-Berhát Katalin Főállású Angyal, valamint az applikációt fejlesztők közül Norbert Sziráczkibeszélgettek az egészséges menstruációs ciklusról, az endometriózisról és legtipikusabb tüneteiről, a kezelési lehetőségekről és a hiánypótló alkalmazásról. Ezután Kovács György fejlesztő bemutatta a Lucy applikációt, végül az app közös letöltése és részletes ismertetése következett. 

A Vodafone Magyarország Alapítvány Főállású Angyala, Tóth-Berhát Kata elmondta, a vállalat számára kiemelten fontos, hogy a technológiát a társadalom, az emberek hasznára fordítsák egy jobb jövő megteremtéséért, melynek része az is, hogy a Lucy-hoz hasonló alkalmazásokkal segítsék a fiatal lányok és nők életét.

img_7893.jpeg

Lucy már letölthető Android telefonokra: 
➡️➡️➡️➡️ https://bit.ly/2MKyard ⬅️⬅️⬅️⬅️

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1315269112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása