Endometriózis Magyarország

Az „Endometriózis Nagykövete 2018” Pályázat jelöltállítási időszaka elkezdődött!

2019. február 15. - saladrienn

Van olyan személy vagy szervezet az életedben, akinek példaértékű hozzáállása, embersége sokat segített a betegséged kezelésében vagy leküzdésében?

Szívesen megosztanád saját gyógyulásod vagy kezelésed történetét?

Jelöld Te is segítődet az Endometriózis Nagykövete díjra!

52637230_1965428076918943_1484823473296506880_n.jpg


Az év ”Endometriózis nagykövete” díjat azzal a céllal hívtuk életre, hogy lehetőséget teremtsünk az országban tevékenykedő azon orvosok, szakdolgozók, intézmények, civil szerveződések, önsegítő csoportok vagy alternatív gyógyászok kiemelkedő munkájának, valamint érintettek - akik kitartásukkal és az endometriózis nyilvános felvállalásával, az endometriózis széles körű megismertetését támogatják - elismerésére és társadalmi nyilvánosság előtti bemutatására, akik az előző évben az érintettek szerint nagyban hozzájárultak az endometriózissal küzdők gyógyításához, kezeléséhez, illetve támogatásához.

Jelöltállítási időszak/Közönség jelölés: 2019. február 15 – március 8. éjfélig

A díj hagyományteremtő szándékkal minden évben az Endometriózis Világnapon kerül átadásra, melynek elnyeréséhez pályázat útján lehet hozzájutni. Jelöltet bárki állíthat, akinek személyes érintettsége van endometriózisban.

További részletek a pályázati kiírásban: Endometriózis nagykövete pályázati kiírás

Szavazás

Szívügyednek érzed, hogy elismerésben részesüljenek az endometriózisban szenvedőket támogató emberek?

Vagy bátorítani és támogatni szeretnél egy érintettet, aki felvállalta endometriózis történetét?

Szavazz és dönts, ki kapja az Endometriózis Nagykövete díjat!

Közönségszavazás: 2019. március 14-28.

Az „Endometriózis Nagykövete” felhívásra beérkezett pályázatok közül a háromtagú zsűri felállítja saját rangsorát.

A Zsűri tagjai: Inzsöl Júlia (HeyJulie blog tulajdonosa/szerkesztője), Pácsonyi Daniella  (NLCafé főszerkesztő), Tóth-Berhát Katalin (főállású Vodafone Angyal)

Minden egyes jelölést, elsősorban az emberi és társadalmi szempontokat mérlegelve értékelnek a zsűritagok, nagy hangsúlyt fektetve a történetben leírt karakter/szervezet és a méltatás leírására. Az értékelés szempontjai között szerepel továbbá, hogy hány betegtörténettel került a 2018-as jelöltek közé.

A nagyközönség a zsűri által döntőbe juttatott első három történetre szavazhat, így az internetes voksolás során saját szavazatával tetszőlegesen befolyásolhatja az eredményt: megerősítheti azt, vagy akár az ellenkezőjére is fordíthatja.*

*A közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer adhat le voksot.



A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3514628714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása