Endometriózis Magyarország

Köszönjük Nyíregyháza!

2019. március 29. - cskbr

Köszönjük, hogy eljöttetek az Endometriózis Világnaphoz kapcsolódó rendezvénysorozatunk nyíregyházi állomására! Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat és hasznosnak találtátok az előadások során elhangzottakat! Maradjatok velünk továbbra is kapcsolatban, hiszen folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több információt és segítséget tudjunk nyújtani az érintetteknek. Várunk szeretettel jövőre is!

További képek: https://www.facebook.com/pg/endometriozismagyarorszag/photos/?tab=album&album_id=2274053022861776

img_2249.JPG

A 2019-es Endometriózis Világnaphoz kapcsolódó országos rendezvénysorozat március 23-i állomása Nyíregyháza volt. A világnapi rendezvények szervezője az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány. Porkolábné Barbara, érintett elmesélte a saját történetét. Fontosnak tartjuk, hogy az endometriózisban szenvedők tudják, hogy nincsenek egyedül, ezért valamennyi rendezvényünkön lehetőség nyílik arra, hogy az érintettek megoszthassák egymással tapasztalataikat. Tóthné Clement Melinda, kineziológus pszichológiai módszerekről beszélt, amelyek krónikus betegségek esetén hatékonyak lehetnek. Dr. Csibi Noémi "Mit jelent az endometriózis? Milyen gyógyszeres és műtéti állapot javítási lehetőségek vannak?" címmel tartotta meg előadását. A menstruációs fájdalom mozgással való csökkentéséről Orosz Tünde, Aviva oktató beszélt a résztvevőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr514725991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása