Endometriózis Magyarország

Te is segíthetsz!

2019. április 11. - cskbr

Emlékszel még arra az időszakra, amikor a diagnózist megkaptad? Amikor először mondtad ki: "endometriózisom van" ? Emlékszel még az első cikkekre, történetekre, amik az endometriózissal kapcsolatban szembejöttek veled a neten, amikor lázasan keresgéltél a lehetőségek és információk között? És arra emlékszel még, hogy mi volt az a történet, cikk vagy bejegyzés, ami erőt adott? Esetleg emlékszel egy konkrét mondatra, személyes történetre, ami után erősebbnek érezted magad? Amikor először jöttél rá: "nem vagyok egyedül"?

_don_t_worry_about_a_thing_every_little_thing_is_gonna_be_alright.png

Ezer százalék, hogy volt ilyen. A gyógyulás egyik mérföldköve, amikor megtapasztaljuk, nem vagyunk egyedül - és bár minden ember más, így a betegséget is különbözőképpen éljük meg, mégis sokat tanulhatunk egymástól.

Most arra kérünk, hogy oszd meg velünk és sorstársainkkal a saját történeted - hiszen minden történetben lehet akár csak egyetlen olyan mondat, ami kapaszkodót nyújthat másoknak a gyógyulásban, amelyből erőt meríthet az, aki éppen egy nehezebb időszakon megy keresztül.

Ha te is szeretnél történeteddel segíteni másoknak, akkor arra kérünk, hogy küldd el nekünk írásban az info@noiegeszsegert.hu e-mail címre. A szöveg terjedelme min. fél, max. 2 oldal és örömmel vennénk, ha képet is csatolnál magadról.
A tárgyba ezt írd: Az én történetem

A beérkező írásokat változtatás nélkül közzétesszük az endometriozismagyarorszag.blog.hu oldalunkon és hivatalos Facebook felületünkön.

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5714758081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása