Endometriózis Magyarország

Önkéntesünk az Európai Betegszervezet ifjúsági csapatában!

2020. május 11. - cskbr

Tomózer Bianka, az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítványt képviseli majd a European Patients' Forum nyári tréningjén.

1.jpg


"Nagyon fontosnak tartom, hogy beszéljünk az endometriózisról és, hogy egy kollektív tudatosságot építsünk ki az emberekben a betegséggel kapcsolatban. Ennek egyik legfontosabb célcsoportja a fiatal generáció, mert hiszem, hogy igazán nagy változást ebben a korosztályban érhetünk el, ugyanakkor figyelembe kell vennünk a fiatalok eltérő igényeit betegképviseleti szinten is. Ezért jelentkeztem az European Patients' Forum (EPF) alszervezetének - European Patients' Forum Youth Group - nyári tréningjére. Kíváncsian várom, hogy tudom majd azt itt megszerzett tudást hasznosítani a fiatal generációk érdekképviseletében és a Női Egészségért Alapítványban folytatott munkám során."

Az EPF (Európai Betegszervezet) egy olyan ernyőszervezet, amely különböző egészségügyi szervezeteket, betegképviseleteket összefogva dolgozik azon, hogy a krónikus betegségben szenvedők hozzáférhessenek magas színvonalú, betegközpontú egészségügyi és kapcsolódó ellátáshoz Európa-szerte. Az EPF ifjúsági csoportja fiatal betegek képviselőiből áll, mindannyian más krónikus betegségben érintettek. Céljuk, hogy a fiatal betegek igényeit és elvárásait az EPF-hez és annak tagjaihoz továbbítsák.
 
Még több infó az ifjúsági programról: https://www.eu-patient.eu/About-EPF/whoweare/Youth-Strategy/

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4715681344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása