Endometriózis Magyarország

Világszervezet tagja a Női Egészségért Alapítvány

2018. november 26. - saladrienn

Az endometriózissal kapcsolatban napjainkban már számtalan helyen lehet információt találni. De mit nevezhetünk hiteles információforrásnak? Mi segítheti az érintetteket és családjaikat, hogy el tudják dönteni, hol találnak valóban megbízható segítséget?

A World Endometriosis Organisations (WEO) gondolata 2017. májusában Vancouver-ben született meg, és az elmúlt hónapokban az alapítók sokat dolgoztak azon, hogy világszerte megtalálják azokat a szervezeteket, akik megfelelnek a követelményeknek és a tagjai lehetnek. A WEO-t (http://endometriosis.org/support/world-endometriosis-organisations-weo/) támogatja a World Endometriosis Society (WES), amely célja az endometriózissal és a kapcsolódó rendellenességekkel kapcsolatos ismeretterjesztésre, érdekképviseletére, klinikai gondozására és kutatásaira vonatkozó bizonyítékokon alapuló szabványok és újítások létrehozása az érdekelt felekkel és a globális partnerekkel együttműködve, hogy javítsa az érintett nők és családjaik életét.

Büszkeség, hogy 2018. szeptembere óta az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány is a szervezet tagja.

Az alapítvány kommunikációs csatornái a következők:
https://www.facebook.com/endometriozismagyarorszag
www.endometriozismagyarorszag.blog.hu
https://www.instagram.com/endometriozismagyarorszag/
https://www.facebook.com/noiegeszsegert/
www.noiegeszsegert.hu
http://bit.ly/youtubeendometriozismagyarorszag

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614434610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása