Endometriózis Magyarország

Óriási büszkeséggel osztjuk meg veletek, hogy az idei Vodafone Angyal pályázatát önkéntesünk, Tóth-Berhát Katalin nyerte! 
A Vodafone Hungary segítségével egy új, speciális mobilalkalmazás népszerűsítésével szeretnénk elérni, hogy az érintett nők korai stádiumban felismerjék az endometriózist. „Főállású Angyalként szeretnék tenni azért, hogy a fiatal nők tisztában legyenek a betegséggel, ne tartson évekig, amíg felismerik és megfelelő ellátásban részesüljenek. Így elkerülhetőek a súlyos, életminőséget romboló műtétek és a meddőség” - mondta el Katalin. Az alkalmazás egy komplex menstruációs naptár, amely az alapvető funkciókon kívül a ciklus során észlelt tüneteket elemzi. Ha a tünetek valamilyen női betegségre utalnak, jelez a felhasználónak. Az applikáció bevezetése mellett ismeretterjesztő előadásokkal, anyagokkal és kommunikációs kampánnyal is szeretné felhívni a figyelmet a betegségre. Hamarosan további információkat is hozunk az alkalmazással kapcsolatban, köszönjük a támogatásotokat! #endometriózismagyarország  #vodafoneangyal #vodafone #együttkönnyebb #endometriozismagyarorszag #

2019. január 17. - Női Egészségért

endometriozismagyarorszag készítette ezt a képet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása