Endometriózis Magyarország

Túl a hetedik lombikon - Berényi Gabriella

Endometriózis kisokos Hódmezővásárhelyen

2019. július 02. - cskbr
Berényi Gabriella Hódmezővásárhelyen, a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban tanít angolt és informatikát. Édesapja, Dr. Berényi Károly, gyermekorvos, továbbá a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány alapítója, ő maga pedig önkénese. Gabi endometriózisban érintett, túl a hetedik lombikon, boldogságuk határtalan - már a 6 hónapos Pannit tartja kezeiben.

img_5228.JPG

"Diákjaimmal sokat beszélgettem nőgyógyászati problémákról, alternatív táplálkozásról, illetve édesapám praxisában is felbukkant az endometriózis - noha az egyetemen annak idején még csak nem is hallott róla... Tőlem annál többet.
Nagyon örülnék, ha az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány kiadványából, az Endometriózis Kisokosból vagy bármilyen más terjeszthető anyagból kaphatnánk. Mind az iskolai egeszségnapon, mind az alapítvány rendezvényein vagy édesapám rendelőjében napi szinten nagy hasznát vennénk."

img_5224.JPG
 
Fontos visszaigazolás számunkra a fenti történet. Mi ezért vagyunk. És szuper, hogy vannak olyan elhivatott társaink, amilyen Gabi is. A tini edzkáció az egyik legnagyobb missziónk, hiszen a korai felismerés és az egészségtudatos életmód a gyógyulás kulcsa.
 
Ha te is szeretnél történeteddel segíteni másoknak, akkor arra kérünk, hogy küldd el nekünk írásban az info@noiegeszsegert.hu e-mail címre. A szöveg terjedelme min. fél, max. 2 oldal és örömmel vennénk, ha képet is csatolnál magadról 
A tárgyba ezt írd: Az én történetem

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozismagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2914917448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása